Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


AZ ARANY ÉS EZÜST IBOLYA LÁNG

2011.05.20

AZ ARANY ÉS EZÜST IBOLYA LÁNG A GYÓGYULÁS ÉS AZ ÁTALAKULÁS ESZKÖZE

Diana Cooper által

Gold and Silver Violet Flame – A Healing and Transformational Tool

www.dianacooper.comwww.lightworkers.org/node/104027

16stgermain.jpg

Egyik angyali tanítóm, Susan foglalkozása kamionvezető. Nemrég egy új járműhöz jutott, és olyan helyekre járt külföldön rakományával, ahol sok a kocsifeltörés. Persze a férje le akarta beszélni őt erről a munkáról, de Susan hajthatatlan volt, nem állt kötélnek, inkább megidézte magának és a kocsija körül az Ezüst Ibolya Lángot, mintegy mindkettőjüket biztonságba tartva.

Nem sokkal később lefotózta büszkén az új kamionját, és láss csodát, amikor megnézték a képet, a járműt körülvette az Ezüst Ibolya Láng felhője.

Vajon miért is lehet biztonságban tartani a kamiont az Ezüst Ibolya Láng fényében.

Az Arany és Ezüst Ibolyaláng története.

Az Arany és Ezüst ibolya Láng, az egyik leghatékonyabb gyógyító és átalakító/transzformációs eszköz, amit az emberiség valaha is kapott. Isteni Ajándék, és Isteni Áldás, és alkalmanként az isteni evolúció (3, 7 vagy 12 sugaras koncepciótól függően) más-más sugarával finomodik ki, egészül ki, együttlángol.

Arany Atlantiszban az Ibolya Sugár egy spirituális erő volt az ottaniak kezében, amelyet bármikor használhattak. Különös képessége volt a Lángnak, mindent képes volt megtisztítani, átalakítani, különös képen az emberi kapcsolatokra volt jelentős hatással. Tehát, amikor nézeteltérésekre került sor, vagy vitára az emberek között, akkor meghívták, megidézték, invokálták az Ibolya Lángot, (belerakták és átégették a problémáikat, nézeteltéréseiket) és az feloszlatta minden negativitásukat. Amikor Atlantisz megváltozott és visszaélt az Ibolya Sugár adományával, akkor visszavonták tőlük ezt az adományt. Csak néhány spirituális csoport őrizhette, tarthatta meg tudatosságának szolgálatába. Egyike volt, (a múlt század közepe után a hatvanas-hetvenes években) Elizabeth Clare Prophet,* aki egy karcsú kis könyvecskébe szeretetével foglalta össze az Ibolya Láng tudását, a test, a lélek a szellem meggyógyítását, és kiegyensúlyozását, hogy ez a tudás megmaradjon mindenki számára.

Az Ibolya Láng Átalakító ereje.

1987-ben egy 25 éves tisztulási időszak indult el az emberiség történetében, amely célja az volt, hogy előkészítse a 2012-es hatalmas változásokat. 1987 augusztusában a Harmonikus Közelítés/Konvergenciakor számos fényhozó imádkozott a bolygó megsegítéséért a Föld különböző területein, így Saint Germain kéréssel fordult a Teremtő Forráshoz (a spirituális hierarchián keresztül), hogy az emberiség visszakaphassa már az Ibolya Lángot újra használatába.

A Harmónia és a Kegyelem Ezüst Sugara

1988-ban a Harmónia és a Kegyelem Ezüst Sugara összeolvadt az Ibolya Lánggal. Sokan, akik akkor meghívták az Ibolya Lángot, megtapasztalhatták azt, hogy az átalakította a negatív energiákat, és helyettük harmonikus és kellemes rezgéseket hozott be az invokálóinak.

Az Arany és Ezüst Ibolya Láng.

Az elmúlt években egyre többször is felajánlották számunkra beteljesülésünkhöz ezt az áldást, eggyé válni az 5. dimenziós tudatosság bölcsességének arany sugarával, az Ezüst Ibolya sugáron keresztül. Bárhol, bármilyen helyzetben is vagyunk, ha ráfókuszálunk az Arany és Ezüst Ibolya Lángra, az harmonizálja régi, kellemetlen energiáinkat, majd olyan lehetőséget hív be, amellyel összekapcsolódhatunk az 5. dimenzióval, és ott tart meg bennünk.

Hogyan hívhatjuk, invokálhatjuk meg az Ibolya Lángot?

Az Arany és Ezüst Ibolya Lángot meghívhatjuk: hanggal, gondolatban, érzéseinkben, megjelenítve, elképzelve, egy adott helyre, helyzetre és személyekkel kapcsolatban.

Hogyan, miként és mire tudjátok a Lángokat használni? Csak el kell képzelnetek, hogy a láng megjelenik a hívásotokra és átégeti/átalakítja azt a testrészt, ahol negatív energiák vannak. (kiegyensúlyozatlanságok, betegségek) (Pl. emésztési probléma: hívd meg szeretettel a lángot, tedd a gyomrodba, májadba, epédbe, hasnyálmirigyedbe, béltraktusba, keringési zavaroknál, a szívedbe, szembetegségeknél a szemekbe. Meg kell kérni szeretettel, hogy égessen el, alakítson át mindenféle negativitást.)Elküldheted bármire, akármire, hogy oldja fel a problémát, vagy azt küld el vissza vele, szeretettel hogy semmisítse meg. Ahol diszharmónia van a kapcsolatokban, vagy a kultúrák /népek /nemzetek között, hívjátok meg a Lángot, hogy alakítsa át ezeket, hozza be gyógyító erejét. Kérjétek meg, hogy tisztítsa meg és egyensúlyozza ki az előttetek álló utatokon.. Használhatjátok saját vagy másokat gyógyító célokra, a harag a félelem és a negativitás átalakítására. Elküldhetitek a háborús és zavargásos területek, országok, helyek, helyzetek energiatisztítására. Képzeljétek el, lássátok azokat a helyeket, helyzeteket, ahol tisztításra, tisztulásra van szükség. Zadkiel Arkangyal

Zadkiel Arkangyal, Saint Germainnal együtt dolgozva, közösen felügyelik az Ibolya Lángot. Ő Mariel Arkangyallal jelenik meg a Lélek Csillag Csakrád körül, amely 18 centiméterrel van a koronád felett, és amely akkor nyílik, meg amikor kitágul erre a tudatosságod. Amikor vizualizáljátok az Arany és Ezüst Ibolya Lángokat a Lélek Csillag csakrátokon belül, az fel fogja gyorsítani felemelkedési folyamatotokat.

11kuthumi-stgermain-elmorya-earth-240.jpg

Megjegyzések.

Arany Láng: az átalakító-feloldó, probléma megoldás: leválaszt

Ezüst Láng. A kiegyenlítő- harmonizáló, gyógyító, védelem, gondoskodás: összekapcsol

Ezeket a tónusokat külön-külön de egységesen is belevihetjük az Ibolya Lángba

*** * Prophet, Mark- Prophet Elisabeth Claire: Saint Germain: Az alkímiáról. Az önátalakítás tudománya. Bp. 2005. Édesvíz K.„AKI SOHA NEM HAL MEG, DE MINDENT TUD” (Saint Germainről) 1973.Prophet, Elisabeth Clara. Angyali kinyilatkoztatások közvetítésével és azok tanításával foglalkozik1973-ban férjével megalapította a Summit Lighthouse nevű szellemi központot, ahol közvetítések ezreit kapták meg. Kapcsolatban áll Mihály arkangyal kékfényű angyalaival. (köztük Saint Germainnal)Tanításainak summája: az Angyalok szeretnének életünk részeseivé válni, azon igyekeznek, hogy segítsenek a Spirituális Énünkkel való integrációban.(Idővonal)

Egyesek szerint, Saint Germain elérte a halhatatlanság állapotát és megjátszotta saját halálát, nehogy felhívja magára a figyelmet. Annie Besant teozófus, kijelentette, hogy 1896-ban találkozott vele. Guy Ballard, álnevén: Godre Ray King, leírta találkozását Saint Germain-al, a '30-as években Mount Shasta-ban, Kaliforniában. Nemrég, Elizabeth Clare Prophet irt és beszélt Saint Germain-ról és kihangsúlyozta annak tényét, hogy közölte vele azt, hogy ez a bíbor láng kapu, az alacsony vibrációk átalakítására szolgál.

A New Age körökben azt állítják, hogy ő elmúlt életeiben többek között, József, Jézus apja volt, valamint Merlin, Shakespeare és Kolumbusz Kristóf. Őt, a Hetedik Sugár lordjának tekintik, mely a színek vibrációjában, a bíbor szín magas vibrációjának hordozója. Más szavakkal, ő az emberi faj és a Nagy Fehér Testvériség emelkedő mozgalmának kiemelkedő alakja. Saint Germain, egy szerető és jóindulatú felemelkedett mester, aki segíteni kíván a Fénymunkásoknak vagyis azoknak, akik a világ megtisztulásában segédkeznek. Útmutatást, pszichikai védelmet és bátorságot ad nekünk; a tér megtisztítását, kitartást, élet motivációt, csodálatos megnyilvánulásokat nyújt nekünk. Az, hogy Mihály Arkangyalhoz hasonló segítséget kínál nekünk nem véletlen, mivel ők ketten együtt dolgoznak”(FELEMELKEDETT MESTEREK) AZ IBOLYALÁNG MEGHÍVÁSA

http://www.fenyegyseg.netii.net/index.php?option=com_content&view=article&id=442:saint-germain--maria-anya-es-az-ibolya-lang-aktivalasa&catid=102:ataradasok&Itemid=112

ISTEN MEGSZENTELT JELENLÉTE, Az ÉN VAGYOK, most fellobbantom a szívemet, Meghívom a Szeretett Saint Germaint és az ő Fény Légióját…akik által végtelenül egyesülhetek, az 5. dimenziós frekvenciával, az Ibolya Láng, Isteni Végtelen Tökéletességével.

ÁLDOTT EGYSÉG, most meghívom szívem lángján keresztül, az Ibolya Láng legerősebb frekvenciáját, ahogy azt az Isteni Törvény megengedi számomra, Szeretett Magamnak és az Emberiségnek.

MEGSZENTELT, ÉN VAGYOK, lángolok, lángolok, lángolok, teljes egységben a Szent Ibolya Tűzében, lángolok minden drága elektronon át és a körül.

Életenergiám, annyi éven át, annyi formában korlátozott volt, mind ismert mind ismeretlen dimenziókban. Most átalakítom ezeket a sablonokat, a befejezetlenség ok-okozati magván keresztül, az Isteni Végtelenség Tökéletességének feljegyzéseiben és emlékezetében.

MEGSZENTELT ÉN VAGYOK, lángolok az Ibolya Láng 5 Dimenziós frekvenciáján keresztül, és mindenen keresztül, szavak, tettek és benyomások, vagy érzések, most a legkevésbé tudják ezt visszaadni, az én teljes Isteni potenciálom Szeplőtlen Tisztaságát.

MEGSZENTELT ÉN VAGYOK, most végigtekintek az életemen és látom azt, hogy mi a teendőm még, azzal kapcsolatban, ami kiegyensúlyozhat engem, sok másik emberrel, hellyel, helyzettel, dolgokkal, és mi az, ami megbontotta ezt az egyensúlyt, annyi meg annyi utam során, bármilyen is volt az.

MEGSZENTELT ÉN VAGYOK, A Fény Szeretetével gazdagodik a kezem, és ez a gazdagság, valóban mindent kifejező energia, amely a szabadságomra tesz képessé a Földi tartózkodásom során, és a szabadsághoz való vonzódásom ereje az, amely elvezetett, a Fény szerető megtalálásához, amely beteljesít most, odavezetett, hogy már nem tudok rosszat cselekedni.

AZ ISTENI SZERETET AJÁNDÉKA ÁLTAL, befejezhetem azt a régi szabvány-szokásrendszeremet, hogy rosszat is tettem valaha. Befejezésre kerül mindaz, bármilyen szükségszerű is volt minden tartozás, és ami még kifizetetlen maradt, amit tettem, életem bármely területén, most befejezésre kerül.

AZ ÉN VAGYOK ISTENI EREJÉN KERESZTÜL, elfogadom ezt az Isteni Győzelem beteljesítéseként, Itt és Most, a lehető legteljesebben.
És ez így van.

Az Ibolya lángról még:

JÖVŐTÖK FÉNYÉBE LÉPVE:

Mihály Arkangyal 2010 áprilisi üzenete

Ronna Herman csatornázásában

Ford: Sári Iza

Teljes szöveg:

www.fluidemerald.com


. Az Átalakulás Ibolya Lángja a legdrágább ajándék, ami a Megvilágosodás Ösvényén mindannyiatok rendelkezésére áll. Segíteni fog benneteket a gyógyulási folyamat felgyorsításában, és a múlt összes negativ gondolat mintáinak valamint vétkeinek a megtisztításában.A kilépés a Karma Kerekéből a Kegyelem Állapotába, magával vonja az Átalakító Ibolya Láng folyamatos használatát. Rendszeresen elő kell hívnotok az Ibolya Lángot, hogy állandóan az Ibolya Tűz burkoljon benneteket, ezáltal visszajuttatva minden diszharmonikus energiát a semleges Fény Szubsztanciába. Ez magába foglalja az összes negativ gondolat formát amit valaha is kiküldtetek, azonkívül azt is biztosítja, hogy a múltban teremtett mindegyik alacsony frekvenciás karmikus minta semlegesítődjék. Felelősek vagytok minden teremtésetekért, legyen az pozitiv vagy negativ. A vibrációs minta amit teremtetek mindég visszajön hozzátok a Kör Törvénye útján. És egy fenntartás: szorgalmasan kell törekednetek a magasabb és kifinomultabb személyes frekvencia minták elérésére és azok megtartására, ne csak az Átalakító Ibolya Lángra hagyatkozzatok, hogy az majd minden általatok kiküldött negativitást és torzult frekvenciát megtisztít. Az Ibolya Láng az átalakulás eszköze, rendületlen igyekezetet és állhatatosságot követel részetekről is.ÉS EZ ÍGY VAN

N.J.