Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Köszönöm...

2010.04.13

 

Kép

Drága Mennyei Atyám!
Köszönöm neked a mai nap ajándékát, és azt, hogy a mai napon is áldásodban és kegyelmedben részesülhetek. Hálásan köszönöm, hogy felemelted lelkemet magadhoz, hogy vigyázod lépteimet, tanítasz és védelmezel engem.
Köszönöm, hogy bőségben és jómódban élek családommal, hogy mindenünk meg van, ami testünk, lelkünk kényelmét és fejlődését szolgálja. Köszönöm, hogy harmóniában lehetek önmagammal és a környezetemmel, hogy megtapasztalhatom és élhetem a béke, a nyugalom és a boldogság állapotát tökéletes szereteted és gondoskodásod által.
Köszönöm, hogy családom minden tagja és én is tökéletesen egészségesek vagyunk, mert én ezt választottam.
A tökéletes egészség, a harmónia, a bőség életem része, mert én ezt választottam!

Hálás szível köszönöm, hogy vidáman, kezdem a napot. Lelkesen, várom a mai eseményeket, hisz tudom, hogy életemben csak a jó kaphat helyet. Köszönöm, hogy ha bármikor félelem, vagy aggodalom uralkodna el a tudatomon, azonnal azt gondolom: „Ha Isten velem, ki ellenem! Világomban minden rendben van! Hisz Te velem vagy Istenem!” Lényem középpontjában a szeretet forrása van ezért békében és harmóniában élek mindenkivel. Szeretem magamat ezért teljesen a jelenben élek, minden perc szépségét felismerem. Szeretem azt, aki vagyok és amit cselekszem.

Köszönöm, hogy a változás életem természetes rendje és a változást örömmel fogadom. Kész vagyok megváltozni. Kész vagyok változtatni nézeteimen. A változást egyre jobban érzem magamon. Örömmel élem át a jelen perceit, és életemben mind gyakoribb a belső béke és a nyugalom. Minden élményből tanulok. A múltnak nincs hatalma fölöttem, mert az új befogadására és a változásra gondolatban és tettekben kész vagyok. Mindent szórakozva tanulok. Folyton megújuló életem minden pillanata friss és eleven. Pozitív gondolkodással érem el mindazt, amit választottam.

Köszönöm, hogy szeretem magamat, ezért a régi sérelmeket elengedem és megbocsátom, és kivétel nélkül mindenkit elengedek, aki valaha megsértett engem, és mindannyiunknak egészséget, boldogságot és az élet minden örömét kívánom. Köszönöm, hogy örömmel tölt el, ha másokért valamit tehetek, és embertársaimat teljes szívvel elfogadom és tartózkodom az ítélkezéstől gondolatban, szóban és cselekedetben. Köszönöm, hogy megtanítottál arra, hogy ha valaki idegesít, vagy zavar, annak okát elsősorban magamban keressem, kutassam. Megtanultam, hogy én felelek azért, amit embertársaimról gondolok. Köszönöm, hogy gyakorolhatom az őszinte, szívből jövő megbocsátást. Ha felismerem, hogy valakit megbántottam, kész vagyok bocsánatot kérni. Köszönöm, hogy a panaszkodástól minden körülmények között tartózkodom. Önmagamról és másokról mindig jót gondolok.

Köszönöm, hogy egészséget, sikert, lelki békét és boldogságot kívánhatok, és adhatok minden embernek, akivel közelebbi, vagy távolabbi kapcsolatba kerülök, és jókívánságaim őszinték, hisz mindezt szívem szeretetéből sugárzom. Köszönöm, hogy észre veszem azokat a jeleket, amelyekkel testem üzen nekem és üzeneteit mindig figyelembe veszem. Köszönöm, hogy testem egészségtől és energiától duzzad, hogy gondolataim teremtő erővel rendelkeznek, ezért valahányszor a testemre, annak valamely részére, vagy élethelyzeteimre figyelek gondolatban, mindig egészségesnek, teljesnek és tökéletesnek látom.

Köszönöm, hogy olyan munkát végzek, amiben örömömet lelem, amiben tehetségemet és alkotói képességemet szabadon kamatoztathatom. Hogy olyan emberekkel és olyan emberekért dolgozom, akiket szeretek, és akik szeretnek engem, munkámért pedig bőséges ellenszolgáltatás a jutalom. Olyan dolgokat tehetek, amelyek belső igényeimet kielégítik. Bármire szól is a küldetésem sikerre viszem. Köszönöm, hogy szükség van rám, ezért a felkínálkozó lehetőségből életkoromtól függetlenül, kedvem szerint, válogathatok. Munkámmal és jövedelmemmel elégedett vagyok. Örömöm telik abban, amit csinálok. Tudatos választásom erejével, gazdag képzelőerőm segítségével és kitartásommal, életemet boldoggá és sikeressé teszem. Bő kézzel mérem képességeimet, és bőséges anyagi áldás a jutalmam. Jólétemért és elmém teremtő gazdaságáért hálás vagyok neked Istenem!

Köszönöm, hogy egész életemet bőségben, boldogságban, szabadon és sugárzó módon élem. Hogy lelkileg szellemileg és anyagilag növekedem, fejlődöm, kibontakozom, és életem minden területén tökéletesen kifejezem és megvalósítom önmagam. A világegyetem határtalan gazdagságából korlátlan mennyiségben részesedem. A szépség és a bőség életem természetes része. Az élet ajándékait hálásan fogadom. Köszönöm, hogy szívből örvendek mások sikerének, mert tudom: jut bőven mindenkinek. Köszönöm, hogy pénz a rajtam keresztül áramló energia része, és ezt az energiát bölcsen és építően használom. A pénz folyamatosan áramlik életemben. Élvezettel osztogatom, és csodálatosan megsokszorozva visszakapom. Olyan célokra fordítom, amelyek a szépség és a jóság gyarapítását segítik. Bármire van is szükségem, megkapom azt, a megfelelő helyen, időben és összefüggésben.

Köszönöm, hogy a hazatérés gondolata mindig örömmel tölti el szívemet. Otthonomban szeretet, boldogság, egészség, nyugalom és harmónia uralkodik, ezért aki csak belép, részesül a szeretet gyógyító erejében.
Hálásan köszönöm létemet, azt, hogy itt a földön élhetek és tapasztalataim által gazdagodhatom és fejlődhetek, mint lélek. Köszönöm, hogy elküldted hozzám a mai napon is azon angyalaidat, kik a lehető legtöbb és legjobb segítséget meg tudják adni számomra ahhoz, hogy a mai napon is megfelelően teljesíthesse lelkem felvállalt feladatát.

Forrás: www.afenygyermekei.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.