Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mentális védelmi technikák

2010.04.15

 

Kép

 

Védelmi technikák:

Fehér Fény

Csodálatos módja otthonunk, vagy tulajdonunk biztonsága védelmének, ha Fehér Fénnyel vesszük körbe. A fehér Fény tiszta Angyali energia, ami önmagában is rendelkezik életerővel és intelligenciával, védelmi mezőjében a dolgok szinte láthatatlanná válnak a negatív szándékok számára. Alkalmazható tárgyak és személyek védelmére egyaránt.

Behunyt szemekkel vizualizáljuk a Fehér Fényt a tárgy vagy személy köré. Képzeljük el és lássuk az illetőt vagy az adott tárgyat a Fehér Fény burokban. Ezzel kész is a védelem.

Fehér Fényfelhő

Otthonunk, vagy tárgyaink, pl. autónk védelmére használhatjuk.

Képzeljük el, hogy Fehér Fényfelhő ereszkedik otthonunkra, házunkra, autónkra és mindaddig ott lebeg, amíg nem kérjük újra.

Fehér Fénycső

Belső látásunkkal képzeljük el, hogy Fehér Fénycső ereszkedik a védeni kívánt személyre, élőlényre, amelynek széle kb. 1 méterre van az illetőtől. Ez a védelem 12 óráig tart.

Rózsaszín Fényfelhő és Rózsaszín Fénycső

Ezek a védelmek a Fehér Fényfelhőhöz és Fénycsőhöz hasonlóan működnek, azzal a különbséggel, hogy jellegükből eredően azoknak ajánlott, akik több szeretetet szeretnének a környezetükbe sugározni és onnan felvenni. A védelem alkalmazója emellett megtapasztalhatja az Univerzumból kiáradó szeretetet, ill. az Univerzum felé is áramoltatja a szeretetét.

Fehér Fény és Angyal együttes védelme

Ha otthonunkban különböző dolgoktól való félelmünkben nyugtalanok vagyunk, vagy nem tudunk aludni, behunyt szemmel képzeljük el, hogy körbevesszük otthonunkat a Fehér Fénnyel, majd vizualizáljuk az ajtók és az ablakok elé valamely hatalmas Őrangyalt pl. Mihály Arkangyalt, akik vigyázzák majd a következő 12 órára álmunkat, vagy tartózkodásunkat az illető helyen. Kérhetjük azt is, hogy az Angyalok küldjék az ajtók és ablakok elé őrként a számunkra legalkalmasabb Őrangyalokat védelmünkre.

Háromszoros Fényvédelem

Az erősen intuitív, vagy érzékeny emberek jobban ki vannak téve a környezetükből érkező negatív energiáknak, mert általában tisztában vannak azokkal és ezért könnyebben magukba szívhatják. Számunka különösen ajánlott a Háromszoros Fényvédelem, amely a következő képen működik: a koronacsakra megnyitása után a testtől legalább 20-30 cm-re képzeljünk el egy Fehér Fényburkot, majd megint kb. 15-20 cm-re képzeljük el a smaragdzöld Fényburkot (ez gyógyító hatású), majd ismét 15-20 cm-re egy lila (viola) színű Fényburkot, ami egyfajta lökhárítóként működik.

A természet védelmező ereje

Az Angyalok azt ajánlják, hogy minél többet tartózkodjunk a természetben, mert az automatikusan kiszűri az emberből a negatív energiákat. Amikor ritkán van erre módunk az is hasznos, ha ágyunk mellett nagy levelű növényt tartunk, pl. filodendron, ez is jól tisztítja energiatestünket.

Szűzanya Védelmező Köpenye

A következőképen kérhetjük:

„Drága Szűz Mária! Kérlek, terítsd reám Védelmező Köpenyedet. Hálásan köszönöm.”

Érezzük, ahogy ránk borul védelmező köpenye. Kérhetjük ismerőseinkre, családtagjainkra, szeretteinkre, ellenségeinkre, tárgyainkra, bármire.

Szűzanya Védelme

Ezt a védelmet az Angyalok lehangoltság esetén javasolják. A védelem kérése után Szűz Mária a számunkra legmegfelelőbb védelemmel lát el bennünket, olyannal, amelyre az adott pillanatban leginkább szükségünk van.

Jézus Krisztus Védelme

Így kérhetjük:

„Drága Jézus Krisztus! Kérlek, védelmezz engem ma és terítsd reám Védő Köpenyed. Hálásan köszönöm.”

Lássuk és érezzük, ahogy a Köpeny vállainkra borul és körbeöleli testünket. A köpeny rétegei különböző színűek lehetnek, de ezeket nem nekünk kell meghatároznunk, bízzuk az Égiekre.

Piramis védelem

Imára kulcsolt kézzel kérjük, hogy az Égből szálljon a védeni kívánt élőlényre vagy tárgyra a Szent Piramis és tartsa azt arra a napra védelme alatt. Lássuk, ahogyan magába foglalja a védendő dolgot, legyünk nagyvonalúak vele, nyugodtan alá vonhatjuk a környezet egy részét is.

Fénygömb védelem

Vizualizáljuk magukat egy zöld, kék és sárga színű fénybuborékba úgy, hogy az teljesen magába foglaljon. Különösen azoknak ajánlott, akik úgy érzik, hogy nem tudnak kiszabadulni egy adott helyzetből.

Ovális pajzs

Képzeljük el, hogy egy ovális pajzs alakú rózsaszínű energiamező veszi körül testünket. Majd egészítsük ki egy smaragdzöld réteggel, végül egy aranyszínű réteggel is. ez a forma megóv attól, hogy törékenynek érezzük magunkat, megvéd a bosszantó, tolakodó emberektől és a küldő zajoktól. Alkalmazzuk, ha zsúfolt helyre megyünk. A rózsaszín réteg a szeretet és ragaszkodás rétege, a zöld a belső békéé, míg az arany bátorságot nyújt lelkünknek és megbékíti azt.

 

Kép

 

Mivel minden gondolatot az Égiek imaként hallgatnak meg és teljesítenek, ezért nagyon fontos a gondolataink megtisztítása a negatív hatásoktól és pozitívvá alakítása. Gondolatunk erejével működik a védelem, ezért azzal bármit bárhogyan levédhetünk, ha hitünk van benne.

Kép

Fehér Marika (www.afenygyermekei.hu) tanításai alapján

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.