Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mély átalakulás: A szivárvány gyerekek

2011.02.27

Mély átalakulás: A szivárvány gyerekek

Ezt az üzenetet a Vénusz tranzit-kor Daniel Barnard közvetítésével kaptuk. 

Kép


 

Legdrágább embertestvérek, a Boldogság és Erő üzenetét hozzuk, mert most egy nagyon erőteljes új energiát hozunk a bolygóra. Ez a Szív ereje, és ahogy a Vénusz elhalad a Nap előtt a női és férfi energiák a szivárvány fény prizmájává vegyülnek, és mi, a szivárvány gyerekek elkezdjük sugározni erőnket a Közös Tudatosságba. Az üzenetünk egyszerű- de megkívánja tőletek, fivéreinktől és nővéreinktől, hogy mélyen megváltoztassátok a gondolkozásotokat, érzéseiteket és életeteket. Tudatni akarjuk veletek, hogy mi, a Csillag Gyerekek a 1970-es évektől kezdve érkezünk a bolygóra inkarnáció hullámokban. Azért jöttünk, hogy megmutassuk, hogyan billentetek ki az egyensúlyból, és hogyan kell visszatérnetek az egyensúlyhoz, hogy a bolygó is egyensúlyba kerülhessen. Az Indigó Gyerekek megmutatták, milyen merevvé, rugalmatlanná és rombolóvá váltatok. A Kristály Gyerekek megmutatták milyen bezárttá és érzéketlenné váltatok, és mi, a Szivárvány Gyerekek itt vagyunk, hogy megmutassuk, hogyan nyissátok ki a szíveteket, és igazán érezzétek a Nagyszerű Szívet, ami az Univerzum központjában dobog. Minden egyes sugárzó dobbanással az Univerzum csillámlik az Isteni Atya/Anya energiáival, és mindegyikőtök megkapja ezeket az Arany és Ezüst Fényhullámokat. A sugárzó energiának ezek a hullámai adják a kulcsot ahhoz, hogy kinyissátok a szíveteket arra az igazságra, hogy kik vagytok, és hol vagytok.

BŐSÉGBEN ÉLNI

Az emberek elfelejtették, hogyan éljenek bőségben. Olyan világot teremtettetek, ahol a bőséget anyagi mértéktelenség jelenti. Tudatni akarjuk, hogy ez nem így van. A bőség a Lélek és a Lét egy állapota. ELÉGEDETTSÉG és BÉKE, és a tudat, hogy mindig elegendő fog jutni. A BIZALOM és EGYENSÚLY BELSŐ állapota, ami külső egyensúlyként nyilvánul meg az anyagi világban. Olyan sokatoknak jut elég a szükségletei kielégítésére, és mégis boldogtalanok vagytok, mert úgy érzitek több kéne. Hogy a vágyaitok kielégítésére is elégnek kéne lenni. De a legtöbben még annyira zártak vagytok az igazi természetetekre, hogy nem igazán tudjátok, mik az igazi vágyaitok. Azt képzelitek, hogy a vágyakat anyagi megjelenítéssel elégíthetitek ki, és ez néha így is van. De a vágy a Lélek haladása az ön-felfedezés és ön-kutatás felé, önmagát az Isteni Hatalom kiterjedéseként ismerve. Tényleg nem sok köze van a pénzhez vagy az anyagi javakhoz. A vágy a Lélek kalandja, ami Nyitott Szíven alapul. Most arra sürgetünk benneteket, hogy engedjétek el igényeteket a túlzott anyagi fogyasztásra, és tanuljátok meg az egyszerű élet művészetét. És ezzel együtt tanuljátok meg megosztani, amitek van. Mert ez valójában nem a pénzről, hanem a forrásokról szól. A bolygó egy olyan rendszer, ahol a forrásokat ki kell egyensúlyozni, és meg kell osztani, hogy a bolygó minden lakóját ellássa, ahogy a Teremtő akarja. Univerzális törvény, hogy a bolygó csak akkora populációt enged, amekkorát el tud tartani. A ti bolygótok minden embert el tud látni, - de ti magatok szegénységet és betegséget teremtettetek, mert nem tudjátok a forrásaitokat kezelni. Bezártátok a szíveteket és félelembe estetek. És a félelem irigységet és haragot szül. És így ezen a bolygón vannak néhányan, akiknek akkora vagyona van, amit lehetetlen felhasználniuk, és sokan vannak, akik mély szegénységben és kétségbeesésben élnek. Itt az ideje FELÉBREDNI és kinyitni a szíveteket. Senkinek sem kell szegénységben élni, ismételjük, a bolygó minden létformát ellát, amely azt választja, hogy itt inkarnálódik. Mi, a szivárvány gyerekek újra elhozzuk az egyensúly energiáját. Veletek együtt egyensúlyba hozzuk a Földet, az óceánokat és az eget, éppúgy, mint az emberi szíveket, és újra megteremtjük a bőség igazi állapotát.

SZEGÉNYSÉG ÉS EGYSZERŰSÉG

Tudjuk, hogy sokan azt mondjátok, hogy az univerzum végtelen, és mindenkinek nagy bőséget kéne tapasztalnia, nagy anyagi vagyont és kényelmet értve ez alatt. De az nem szükségszerűen igaz. Minden civilizáció, aki a bolygótokon járt megértette a szükségességét, hogy "könnyedén járjanak" a Földön, a lehető legkisebb károsodást okozva, és hogy megosszák a forrásaikat minden élőlénnyel. Megértették, hogy míg az univerzum energiában kifejezve végtelen, addig a bolygók véges anyagi rendszerek. De ön-megújító rendszerek, és ha jól kezelik és törődnek vele, mindenkit ellátnak, aki rajtuk él. Az egyszerű élet nem szegénység. Ez tudatában lenni annak, hogy a döntéseitek, hogy hogyan éljetek és cselekedjetek nem személyesek, hanem mindenkire hatnak körülöttetek. Ha vakon szereztek és fogyasztotok, és többet vesztek el, mint amennyire szükségetek van, megzavarjátok az egyensúlyt. Másoknak kevesebb jut, mint amennyire szükségük van, mert az egyensúly elsődleges törvényét megsértettétek. És ha másoknak kevesebb jut, valahogy neked is kevesebb jut, talán érzelmileg vagy lelkileg. Így teremt a kiegyensúlyozatlanság boldogtalanságot, mert MINDENKI tapasztalja a kiegyensúlyozatlanságot, mivel mindenki része a bolygó rendszerének. Sürgetünk benneteket, hogy kezdjétek magatokat a bolygó polgárainak tekinteni, nem csak pusztán az országotok lakóinak. Lehet, hogy most biztonságban érzed magad, de soha sem lesz valóban így, amíg a bolygó minden lakója nem mondhatja ugyanezt. Kezdjétek tudatosítani a feladatot, amit születésetek előtt vállaltatok, hogy a bolygó gondnokai lesztek és vigyáztok rá. Mivel ez a kettő összekapcsolódik, részei annak az EGYSÉGNEK, ami mindent összeköt.

Az Együttérzés, Szépség és Szeretet egyszerű útja.

A szivárvány gyerekek azért jöttek, hogy megtanítsák, hogyan járjátok ezt az utat. Tanuljátok meg szeretni és értékelni magatokat. Úgy élni, mintha értékesek lennétek. Megbecsülni és táplálni magatokat jó étellel, testmozgással, játékkal és szeretettel. És ahogy meglátjátok magatokban ezt a sugárzó értéket, tanuljátok meg másokban is meglátni. MINDENKI a Nagyszeru Univerzális Szív isteni energiáját fejezi ki. És mikor másokat értékelsz, úgy fogod érezni, mintha az ő szükségleteik és érzéseik a tieid lennének, hiszen valójában tényleg azok. Az Egy Szív kifejezodései, ami a bolygó központjában dobog. És, drága embertestvéreim, ez Ti vagytok. És mikor érzitek mások szükségleteit, osszátok meg, amitek van. Ez lehet anyagi, de lehet, hogy csak egyszerűen energia- az időtök és szeretetek áldása, vagy annak a tudatnak az áldása, hogy többé nem járultok hozzá a bolygó tudatlanság, félelem vagy kapzsiság miatti szenvedéséhez. Ez tudatában lenni annak, hogy nem különálló "magános" egyedek vagytok, hanem egyike az isteni lényeg együtt-létező kifejeződései miriádjainak.

Egyszerűen meditáljatok naponta elégedettségen, békén, boldogságon, és hogy amire szükségetek van, megkapjátok. Legyetek hálásak-és kérjétek, hogy ez terjedjen ki minden emberre a bolygón. Aztán, amennyire ez számotokra lehetséges, éljetek harmóniában a kívánságaitokkal. És mikor a tudatosság és harmónia ezen állapotában éltek, az egyszerű szépség, becsületesség és szeretet útját járjátok.

"Az ÚJ Föld itt van, most. Mi a szivárvány Gyerekek vagyunk."

A szivárványgyermekek


Kép

A szivárványgyermekek a legújabb fogalom e különlegességek sorában. Aki eddig el is hitte a mindent megváltoztató gyermekek meséjét, e jelenségnél még ő is szkeptikussá válik.

A szivárvány mindamellett, hogy ritka és gyönyörű jelenség - vagy talán éppen ezért - egyfajta mélyről jövő tökéletességet mutat. Minden színt tartalmaz, egy semmibe elvezető ezerszínű út, vagy éppen egy fenséges kapu. Kapu az idők között, a lélek részei mentén. Minden színt magában hordozva az ilyen szülöttek talán a legbölcsebbek, mindent magukban hordoznak, minden erőt, minden rezgést képesek a spirituális feladatmegvalósítására fordítani, hogy Földünket egy új fejlődési spirálba irányítsák.

Abban különböznek az indigóktól és kristálygyerekektől, hogy először járnak itt a Földön. Ez az első életük itt. Az indigók a rombolásra, a kristálygyermekek az elszigetelődésre, a szivárvány szülöttek pedig szívünk megnyitására hívják fel figyelmünket. Jobbá teszik az embereket. Ezek a gyermekek, mint egyfajta prizma, létezésükkel, életük mindennapjaival közvetítik környezetükbe a nem mindennapi erőket.

A Szivárványgyerekek azért jöttek, hogy megtanítsák, hogyan járjátok ezt az utat. Tanuljátok meg szeretni és értékelni magatokat. Úgy élni, mintha értékesek lennétek. Megbecsülni és táplálni magatokat jó étellel, testmozgással, játékkal és szeretettel. És ahogy meglátjátok magatokban ezt a sugárzó értéket, tanuljátok meg másokban is meglátni.

Mindenki a Nagyszerű Univerzális Szív isteni energiáját fejezi ki. És mikor másokat értékelsz, úgy fogod érezni, mintha az ő szükségleteik és érzéseik a tieid lennének, hiszen valójában tényleg azok. Az Egy Szív kifejeződései, ami a bolygó központjában dobog."

Jellemzőik:

- a Szív erejével sugározzák erejüket a Közös Tudatosságba

- mélyre hatóan változtatják meg a gondolkozást, az érzéseket, és az életet

- megmutatják, hogyan kell visszatérnünk a belső egyensúlyhoz, hogy a bolygó is egyensúlyba kerülhessen

- megmutatják, hogyan nyissuk meg szívünket

- sugárzó energiáik ezen hullámai adják a kulcsot ahhoz, hogy kinyissuk a szívünket arra az igazságra, hogy kik vagyunk, és hol vagyunk

- az elégedettséget, békét, bőséget tanítják

- a vágy a Lélek kalandja, ami nyitott szíven alapul, a vágyaink megélésére ösztönöznek

- a bőség igazi állapotát jöttek megteremteni

- Felébresztenek, az Egységhez, a Forráshoz mutatják az utat.

(A Szivárványgyerekek Celia Fenn közvetítésével)

Szivárványgyermekek

(Saját közvetítésem - Lendvay Ildikó) 2009. május 8. 

Kép


Ők azok a gyermekek, Akik az Őseink/Véneink tudásával rendelkeznek.
Magos szellemi világból érkeznek ide a FÖLD megsegítésére.
A Szivárványgyermekek most még csak terünkbe érkeztek, de még nem öltöttek testet, leszületésre várnak.
A szerves születéscsatornáján keresztül érkeznek a FÖLD terébe.
ŐK azok a lelkek, AKIK nagy feladattal érkeznek.
KRISZTUSI MEGNYILVÁNULÁSSAL születnek. Aminek az a jelentése, hogy Ő BENNÜK már a lélekrész kiteljesedett. EGYSÉGET alkot a TEREMTŐ MINŐSÉGGEL. Nem fél résszel érkeznek, hanem TELJESSÉGET alkotnak.
A lelki minőség már nem abban a formában nyilvánul meg bennük, mint az előző megtestesüléseknél.
ŐK már TUDATOS LÉLEKKÉNT, a HÉT ISTENI TULAJDONSÁGGAL EGYENSÚLYBAN érkeznek. Ezért fő irányadójuk a SZELLEMISÉGÜK.
A SZELLEM HATALMA alatt állnak, és már ez motiválja cselekedeteiket.
SZERETETMEGNYILVÁNULÁSUK nagyon magos fokon rezeg.
ŐK az EGY ISTENI/KRISZTUSI MINŐSÉGET tükrözik vissza, és hozzák el/adják át a VILÁG számára.
ŐK az IGAZI PARADICSOMI ÁLLAPOT megteremtői,- az ARANYKORI GYERMEKEK. Akiknek a testetöltése bizonyos időszakon belül elkezdődik.
ŐK az ATYA/ANYA, - FÉNYgyermekei.
Különös kiváltságokkal rendelkeznek, és különös kiváltságokat tesznek annak érdekében, hogy a FÖLD, mint Bolygó egy olyan emelkedett állapotba kerüljön, amelyben minden létező egyede egy magas vibrációval bír. Az Ő feladatuk, SZELLEMISÉGÜK folytán mindennek a bekötése, leföldelése és áramoltatása, - amelynek eredményeképpen a TELJES EGYSÉG nyilvánul meg a női és a férfi nem között, az ATYA/ és ANYA között.
A helyes értékrend és értékszemlélet visszaállítására törekszenek,
- amelyben a (duálok), a PÁROK,- újra EGY MEGNYILVÁNULÁSI FORMÁT alkothatnak.
Fő céljuk ennek a megteremtése, az ISTENI- PARADICSOMI ÁLLAPOT visszaállítása.
Ámen.